Tryck på pause.

Tiden går så fort, ibland önskar jag att jag bara kunde få trycka på stop, idag känner jag mer att trycka på pause. För bara ett litet tag så jag kan få en aning om vad som händer, för jag har ingen aning, och det är så mycket jag behöver göra, men ändå så sitter jag här och bloggar. Jag borde gå och göra mig klar för skolan för klockan är 7, vilket betyder att vi lämnar huset om 40 minuter. Och nej jag har inte ätit min gröt, och jag kommer nog inte göra det heller. För mycket mat. Men kanske, jag får se.

Men nu så behöver jag gå till skolan.


Och jag kände att ännu en del försvann...

God morgon.
Klockan är 6. Ska snart gå upp och äta havregrynsgröt. Hatar att äta på morgonen, det är det äckligaste jag vet, men jag måste. Den här sista veckan är svår, jag har två prov idag, stora prov. Och dessutom vill jag inte äta något socker idag, eller vänta lite. jag SKA inte äta något socker idag.


Jag vill bara bli älskad, ihågkommen, sedd... Jag vill bli en av er

Skitdag

23.45

Dagen har somsagt varit helt åt helvette. Åt dock ingenting mer efter hetsen som var runt 4a.
Jag har blivit sockerberoende sen jag flyttade till staterna. När jag tänker efter så har jag ätit något sött varje dag sen jag vet inte när... Det ska bli ett slut med det. I morgon ska vara en dag utan socker, och då menar jag onyttigt. får äta i morgon för att klara mig undan sockret. Men bara äta riktigt nyttiga saker.

Nu ska jag plugga och sen sova.

tack för alla fina kommentarer, ni gör min dag... Ska ta och svara på dem i morgon <3

Dear Santa

allt jag önskar mig är min självkontroll. Dear Santa, det är det ända jag vill ha...

Fail på mig.

Magen spänner
Jag mår illa
Ångest
Jag är uppblåst
Äcklig

Jag har hetsat

Låt livet komma nära, se mig för här är jag...

4 nya "snärt blåmärken" på min arm, det känns skönt, jag skärde inte. när jag är snygg och smal vill jag inte ha en massa ärr, det är bättre med blåmärken, det försvinner. Snärtade en precis över min tatuering, jag kan nästan se något vackert, lite som konst. Märkerna påminner mig om blomblad, jag gillar blommor, dem är vackra.

Men jag tycker inte jag förtjänar något vacket på min arm,  något vacket som är meningen att straffa. Dämpa. Jag vet inte riktigt vad jag pratar om. Känner mig hög på något sätt, vet inte varför, för jag har inte tagit något. Men inte skönt, utan jag känner mig helt frånvarande, som att jag inte finns här.

Jag måste plugga. Ville bara säga att jag lever.

Ångest, är det ens ett ord?

Ångest
det kryper i kroppen.
jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Ångest
Jag sliter i mitt hår, rycker, inte undra på att jag har så lite hår på huvudet.
Ångest
smäller en gummisnodd hårt på min arm, inte skära, inte skära, bättre med blåmärken, inte skära, får inte skära.
Ångest
Hyperventilerar
Ångest
Min kropp kan inte sitta still, vet inte vart jag ska ta vägen.
Ångest
Rastlös
Ångest
Kan inte sova
Ångest
Jag blir galen
Ångest
hjälp
Punkt


Viktplan

vikt just nu

63.5

På nyårsafton ska jag väga under 60, spelar ingen roll ifall det är 59.9, bara jag inte ser den där äckliga sexan på vågen. efter det så kommer min viktplan se ut så här.

58 Kilo 12/1
56 Kilo 30/1
54 Kilo 16/2
52 Kilo 10/3
50 Kilo 31/3

det här ska jag fan ta och klara. Der är ca 4 kilo i månaden. Jag måste fan ta och klara, det nu jävlar.


Ett skott i pannan.

01.34

Dagen gick helt åt helvette. Först var det frukosten som jag skrev om, efter det blev det tre pannkakor. kvällsmat pizza. Och sen blev det 250 gram marabou och dessutom en näve sura bilar. Så jävla grym jag är.

I morgon ska jag upp och powerwalka, och sen ska jag INTE äta ägg och bacon som är en tradition här på söndags morgonen, jag ska powerwalka och sen äta havregrynsgröt. Eller äta havregrynsgröt och sen powerwalka. Vilken ordning spelar inte så jätte stor roll, bara jag gör det.


Hej tjockis!

blä, klockan är 11 på förmiddagen och jag är redan uppe i 300 kalorier.
jag ska försöka göra det bästa av dagen, men det är inte det lättaste när dem vill att jag ska äta hela tiden, eftersom dem tycker att jag inte har ätit någonting på flera dagar.

Jag ska bli perfekt, jag ska ha ett perfekt rum, perfekta betyg, perfekt kropp, perfekt hår, perfekt smink. Dem ska inte längre ha någon anledning att bli besvikna på mig längre...


She´s falling apart.

Jag vill bara hem nu.
Eller jag vill inte hem, jag vill hem till Mikaela, sitta på hennes balkong och kjedjeröka tills soluppgången och prata om allt och inget. Jag saknar det så fruktansvärt mycket. Men jag antar att det är bra då jag kommer att uppskatta det mer när vi träffas igen...

Idag är en sån dag jag undrar vad i helvette jag gör här, när jag kan vara hemma och umgås med min familj och mina vänner, och ha roligt. Istället ligger jag inne en fredag kväll och har ångest, extrem ångest. Och jag vet inte ens över vad.

Mina panikångest attacker hade faktiskt upphört för en månad, idag har jag haft två. Inte riktigt farliga, men i morse så svimmade jag pga "attacken" och i skolan så sprang jag bara till toaletten, fick ingen luft, fick klaustofobi, kände mig instängd visste inte vad jag skulle göra. Men jag svimmade inte då.

Idag skulle jag döda för en flaska vodka och cigg, lite gräs skulle inte sitta helt fel. Men jag har lovat Micka att inte göra det här, och jag står fast vi mitt löfte, även fast jag blir erbjuden väldigt ofta och det är väldigt lockande. Det är för dig mitt hjärta.

Jag ska vänta till C, J och I har gått och lagt sig, sen ska jag gå till baren och ta något gott och dricka. Vi har druckigt lite ikv, men inte så mycket och jag vill ha mer! Fördelen med att dem är alkholiserade, dem märker inte när jag tar där ifrån, för dem vågar inte fråga. för dem skäms över att dem dricker så mycket att dem inte vet vart det tar vägen.


In&ut

Två mackor med ost och Kalkon ca 400 kalorier.
sallad ca 60 kalorier.


in 460 kalorier
ut 0

Ligger på rätt intag, en fail på att jag inte tränat något...


Nej tack.

yes, det är cheeseburgare här hemma, sa att jag hade ganska ont i magen så att jag inte trodde att min mage skulle klara av cheeseburgerare. Så det kommer bli ett halvtäpple och 3 salladsblad. perfekt, nu känns det lite lättare!



Jag undrar var min självkontroll är?

Dagen har gått skit idag också, ingen hets men två mackor med ost och kalkon på. jag vet fan inte vart min självkontroll har tagit vägen.

men grejen är att jag har inget tänkade kvar från "allt eller inget" vilket är otroligt skönt, nu förtiden kan jag känna av att fan jag åt för mycket, dem där två mackorna var för mycket, nu ska jag fan inte ta och förstöra dagen mer.

Snart är det middag, jag mår illa av tanken, vill verkligen inte ha middag...


They pull up their chairs to the table, she stares at the food on her plate

Jag känner matdoften, kyckling. Det luktar gott. Men jag vill inte äta det, vill inte förstöra dagen mer en vad den egentligen är förstörd. Jag orkar inte, som att inte hetsen var tillräcklig förut, deHar inte det är allt jag har ätit idag. Har iaf inte fått i mig något mer, men jag vet att jag måste äta kycklingen. Jag vill inte... Jag är äcklig och misslyckad



Fail

Pepparkakor - 360 kalorier
Mörkchoklad - 336
Marabou -195
1 fiberplus bar - 130 kalorier

= 1021

Skitbra, jaf är så jävla bram verkligen.

ABC

i morgon börjar jag med ABC kmr förmodligen bli lite ändringar, och jag kommer nog inte exakt så mycket, men det kmr vara runt så många kalorier varje dag. 

Day 1: 500 calories (or less)
Day 2: 500 calories (or less)
3: 300 calories
4: 400 calories
5: 100 calories
6: 200 calories
7: 300 calories
8: 400 calories
9: 500 calories
10: Fast
11: 150 calories
12: 200 calories
13: 400 calories
14: 350 calories
15: 250 calories
16: 200 calories
17: Fast
18: 200 calories
19: 100 calories
20: Fast
21: 300 calories
22: 250 calories
23: 200 calories
24: 150 calories
25: 100 calories
26: 50 calories
27: 100 calories
28: 200 calories
29: 200 calories
30: 300 calories
31: 800 calories
32: Fast
33: 250 calories
34: 350 calories
35: 450 calories
36: Fast
37: 500 calories
38: 450 calories
39: 400 calories
40: 350 calories
41: 300 calories
42: 250 calories
43: 200 calories
44: 200 calories
45: 250 calories
46: 200 calories
47: 300 calories
48: 200 calories
49: 150 calories
50: Fast

 


Gammal design

Ja designen får se ut så här just nu, den är från den förra bloggen jag och min bästa vän mikaela hade tillsammans, det är hon som har gjort den men jag har förtillfället inte tid att göra en ny, och den är bättre än en tråkigt vid och svart. Så det är bara att stå ut!


Gammal design

Ja designen får se ut så här just nu, den är från den förra bloggen jag och min bästa vän mikaela hade tillsammans, det är hon som har gjort den men jag har förtillfället inte tid att göra en ny, och den är bättre än en tråkigt vid och svart. Så det är bara att stå ut!


Står inte ut med mig själv längre.

midja 70
höft 92
rumpa 100
lår 64
mitten lår 53
smalben 36
arm 28
underarm 24
handled 16
hals 32
bröst 92

Vikt 63.9  

Jag har inte vägt mig eller mätt mig på flera månader, jag har levt i någon slags bubbla och trott men nej jag har inte gått upp i vikt, inte alls. För några veckor sen hittade jag en sån här gammal våg. vägde mig och den visade 145 Pounds. har levt i en dimma dem senaste veckorna men har iaf lyckats gå ner till 141 pounds vilket motsvarar 63.9 kg. Jag förstår inte hur fan jag har hamnat här...

Nu är det nernerner som gäller, jag är trött på att inte kunna jeans för att jag ser för tjock ut, jag vill kunna klä mig hur jag vill och ändå se så jävla perfekt ut. Nu jävlar.


Nu kör vi.

Nu tänker jag en gång för alla börja om. Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit den meningen, eller hur många gånger jag har tänkt att i morgon, då jävlar. Men inte i morgon, inte om en vecka, månad. Inte efter nyår (för att det är ett nytt år) För alla ni vet precis som jag att det inte spelar någon roll ifall det är en ny dag, ny vecka, ny månad eller ett helt nytt jävla år, för det kan gå precis lika dåligt ändå.

Så nu, i skrivande stund har jag bestämt mig, att jag ska nå mitt mål. Jag ska ha en snygg kropp sommaren 2011. Jag ska fan inte se ut som jag gör i sommar.

Hunger hurts but starving works.

RSS 2.0